За нас

Zemen Pellets

Кои сме ние?

Peleti Praise Industry е българска компания, създадена през 2019 г., която се развива динамично и предлага съвременни решения в областта на производството на пелети. Ние се намираме в модерна база в град Земен и обслужваме както местния пазар, така и клиентите в Балканския регион. Инвестираме значителни ресурси в най-съвременните машини и технологии, за да гарантираме високото качество и ефективност на нашата продукция. Специализирани сме в добива, изработката и доставката на пелети както за домашни, така и за индустриални нужди, като дървесината ни идва от локални и устойчиви източници.

Нашата мисия

Ние вярваме, че високото качество на продуктите ни е от ключово значение за удовлетворението на нашите клиенти. Затова сме се ангажирали да доставяме пелети, изработени от 100% дървесни материали, които не само осигуряват надеждно и чисто отопление, но също така помагат да се удължи животът на вашите отоплителни системи и да се намалят разходите за поддръжка. Нашата мисия е да ви предложим продукти, които да допринесат за комфортния и безпроблемен отоплителен сезон.

Нашата визия

Ние от Peleti Praise Industry вярваме, че пелетите са устойчивото гориво на бъдещето. Нашият ангажимент е да осигурим на клиентите си комфорт през студените месеци, като предлагаме пелети с висока калоричност и ниски емисии. Стремим се да бъдем лидер в индустрията и да подпомагаме хората, които търсят ефективни и екологично чисти решения за отопление, като им предоставяме продукти с несравнимо качество.

Галерия

Силни страни

Zemen Pellets са пелети изработени от 100% дървен материал и представляват екологична алтернатива на традиционните горива. С ниски въглеродни емисии и висока енергийна ефективност, нашите пелети осигуряват устойчиво и чисто отопление на конкурентни цени, съчетано с отлично обслужване.

Високо
енергийно съдържани

Ниско
съдържание на влага

Ниско
съдържание на пепел

Премиум пелети
Клас А1

Zemen Pellets - Качеството е това което ни отличава!